Street & Jazz

Street 6 tim/vecka & klass

Lärare - Frida Edholm

Utbildad dansare på Balettakademien i Göteborg. Just nu verksam som både dansare och koreograf och har dansat i bla Melodifestivalen och Lotta på Liseberg. Hösten 2017 hade jag premiär för min fjärde dansföreställning och har utöver detta undervisat barn och ungdomar i 4 års tid. På mina klasser är det mycket fokus på dynamik och musikalitet men att också våga pröva sig fram för att hitta sitt egna rörelsemönster. Jag brinner för att locka fram det bästa ur varje individ och forma en unik dansare. Förutom detta jobbar jag också med att kunna uttrycka sig på olika sätt inom dansen och det viktigaste av allt! Att ha kul!”

   

Jazz 4 tim/vecka & Klass

Lärare - Hanna Rumyantseva

Utbildad på Balettakademien i Göteborg och jobbade därefter som frilansande dansare i Sverige, England och USA. Har sedan jobbat som danslärare i framför allt olika jazzstilar men även, contemporary, balett, barndans och stepp på olika skolor, framför allt i och runt Göteborg, hobbyskolor som vanliga skolor med dansinrikting. Var under många år återkommande gästlärare på balettakademiens yrkesutbildningar för dans och musikal samt huvudlärare i dans för musikalprogrammet på högskolan för scen och musik i Göteborg. Sedan 2016 jobbar jag heltid på MOVE dansstudio i Göteborg och undervisar barn från 2 år till vuxna på alla nivåer.

 

- Du kommer att få prova på andra dansstilar, impro, koreografiskt skapande, teori, näringslära för dansare, rytmik, styrketräning anpassad för den dansstil du arbetar med, mindfulness, olika typer av stretch exempelvis YinYoga och mycket mer.

- Du kommer få anpassad och energirik mat, 2 mellanmål och 1 lunch. - Delar av dresscode ingår. - Du kommer få Medlemskort på Kulturföreningen TÅGET  år 2019 där försäkring ingår. - Från den dagen du har anmält dig så kommer du för ett specialpris kunna få träna upp din styrka o kondition inför sommarskolan 2019 på Svensons Hälsocenter.

- Du kommer att vara på plats från 8.30 till 18.30 varje vardag. Två till fyra timmar om dagen kommer vara mer fysiskt ansträngande än de resterande timmarna.

Vi hoppas också på att kunna ha en avslutningsföreställning för nära och kära på fredageftermiddagen/ kvällen men detta är inte riktigt klar än.