Skattkammarön

Sommarspel 2022- - Skattkammarön

Aye!
BILJETTERNA ÄR NU SLÄPPTA! KÖP BILJETTER nu hos Kulturbiljetter. SUPERERBJUDANDE! HALVA PRISET OM DU BOKAR INNAN 1 JUNI. 

Årets föreställning är klassiska Skattkammarön! Ett fartfyllt matinéäventyr med hjältar, pirater, gömda skatter medryckande sånger och livlig dans väntar.
Föreställningen spelas mellan 22 juni till 13 juli på anrika Parkteatern bredvid Borås djurpark. 

KÖP BILJETTER HÄR och få 50% rabatt om du bokar innan 1 juni!

Yo ho ho och en flaska med rom…

Om föreställningen

Skattkammarön är från början en bok av Robert Louis Stevenson, som är grunden för alla klichéer vi har kring pirater.
Den har varit en stor inspirationskälla till filmer som Pirates of the caribbean och gjorts om till en animerad SF version i Disneys: Skattkammarplaneten.

Den unga pojken Jim Hawkin (Emma Landegren) kommer över en karta till en ö i Karibien där en legendarisk skatt sägs vara begraven. Tillsammans med vänner till familjen så seglar han dit. På resan upptäcker Jim att besättningen i själva verket är pirater ute efter skatten. Väl framme vid ön så gör pirater myteri, under ledning av den karismatiska Long John Silver (Ulrik Arturén). Jim lyckas fly med kartan, piraterna har skeppet och en katt och råtta lek börjar. Detta vill du missa! Boka dina biljetter idag.

SPELDATUM:

Ons 22 Juni 18.00 – Premiär
Mån 27 Juni 18.00
Tis 28 Juni 18.00
Ons 29 Juni 18.00
Sön 3 Juli 15.00
Ons 6 Juli 18.00
Fre 8 Juli 18.00
Lör 9 Juli 15.00
Sön 10 Juli 15.00
Ons 13 Juli 18.00 

Om sommarspel

Sedan 1996 har vi gjort sommarspel nästan varje år. Ett sommarspel är Tågets största satsning under hela året. Det brukar vara en känd föreställning med musik, teater och dans som tilltalar familjer och lockar stor publik.

Frågor? Alla frågor hänvisas till jonas@taget.se

Varmt välkommen!