Sommarspel

Sommarspel - Robin Hood

Visst blir det sommarspel även i år!

Dock ett lite annorlunda sådant under rådande omständigheter. Det finns få platser men föreställningen kommer även att streamas live via vår Facebooksida.

Robin Hood tar från det rika och ger till de fattiga. En hjälte som slåss mot orättvisorna i England. Finner kärleken i den sköna Marion, besegrar den onda Sheriffen av Nottingham och avslöjar Prins John försök att ta över makten i landet medans kung Rickard är ute på korstågen.

Men var det verkligen så det gick till om du frågar någon annan än Robin själv. Kanske Marion? Eller rent av Sheriffen av Nottingham?

Kom och se själv i årets sommarspel – Robin Hood!

 

Föreställningsdatum:

29 juli 19.00
30 juli 19.00
01 augusti 17.00
02 augusti 17.00
04 augusti 19.00
05 augusti 19.00
08 augusti 19.00
09 augusti 19.00

 

Pris: 100 kr.
Medlemmar i Tåget betalar endast 50 kr vid uppvisande av giltigt medlemskort.

Boka din biljett genom att skicka ett mail till jonas@taget.se uppge: datum, antal biljetter och kontaktuppgifter. Betalning sker på plats innan föreställning.

OBS! På grund av rådande omständigheter så har vi mycket begränsat publikantal för att kunna följa restriktionerna. Vi ber er att stanna hemma om ni känner er sjuka. Detsamma gäller såklart även de som medverkar i föreställningen.
Om ni bokat biljett men inte kan komma så är vi glada om ni meddelar oss detta så snart som möjligt, så platserna kan gå till nån annan.

Ev. överblivna biljetter säljs på plats 30 min innan föreställning.

Föreställningen är ca 2 timmar lång + paus. Plats: Kulturföreningen Tåget, Brämhultsvägen 28, Borås.

Regi: Jonas Zughaft

 

Hjärtligt välkomna!