Sommarspel 2021

Sommarspel 2021

audition

Kulturföreningen Tågets Sommarspel 2021!

Hur mycket tjänar du? Vem tjänar du? I Jonas Hassen Khemiris pjäs ≈ [ungefär lika med] möter vi ett myller av människor som är på kollisionskurs med marknaden.

Martina drömmer om att odla sig fri från det ekonomiska systemet, Mani vill krossa det. Andrej söker jobb, Freja söker hämnd. De investerar pengar i porto och pinjenötter, fejkbubblor och parfymer, barnvagnar och utopier. Alla tycks invaderade av siffror. Hur påverkas vi, våra blickar, våra ord, våra kroppar av det ekonomiska system som omger oss?

≈ [ungefär lika med] är en rolig och brutal pjäs som strävar efter att ge publiken maximalt underhållningsvärde per investerad krona. Vad krävs egentligen för att en pjäs ska vara värd sitt biljettpris?

Vill du vara med? Vad kul!

Skicka en filminspelning på dig där du framför en valfri monolog (inget du skrivit själv) senast den 28 februari. Här finns det förslag på monologer. Monologen ska skickas till jonas@taget.se tillsammans med dina kontaktuppgifter och om du vill berätta något mer om dig själv och din medverkan som vi behöver känna till t.ex. om du är bortrest någon period under vår/sommar eller jobbar vissa kvällar osv.

Vi planerar att spela föreställningen under slutet av juni månad i Borås.

Om du inte har möjlighet till inspelning eller har övriga frågor så kontakta oss på jonas@taget.se. Så bestämmer vi en tid då du framför din monolog på plats istället.

Vi söker även dig som vill hjälpa till med arbetet runt omkring på något sätt.

Kulturföreningen Tåget är en ideell förening så ingen ekonomisk ersättning utgår.

Ser fram emot din ansökan!

/Jonas Zughaft
  Regissör