Sommardans 2019

Sommardansskola 2019

Är du sugen på att dansa hela dagarna? Är du en ungdom mellan 14 och 25 år? Då har du chansen här!

Sommarskolan är på vardagarna vecka 26, 27 och 28 år 2019.

Det kommer endast finnas professionella pedagoger och dansare som undervisar. De kommer att arbeta med teknik, styrka och skadeförebyggande som passar den nivån man jobbar på.

Ni kommer att ha möjlighet att lära er mycket och utvecklas på ett annat sätt än när man dansar någon gång i veckan bara. Ni kommer träffa många nya människor med samma intresse.

Vi jobbar med teamkänsla här vilket innebär att alla  inblandade, pedagoger som elever tillsammans har ansvar för att alla ska ha så roligt man bara kan och känna sig trygga.

Inriktningarna är:

1.Balett & Modern 2. Street &Jazz 3.Show & Jazz.

Du väljer något av dessa tre nivåer:

Nybörjare

Fortsättning

Mellanavancerad

Dansstilen som står först i inriktningen är den som styr o genomsyrar hela sommarskolan. Den dansstilen som står som nummer två i er inriktning är den som kompletterar den första inriktningen. Den första dansstilen är den som kommer avgöra vilken teori du tar del av, vilken typ av styrketräning du jobbar med osv.

Om du är osäker på vilken nivå du ska söka så prata med din danspedagog eller hör av dig så kan vi ordna ett liten test. Se även riktlinjer för nivåer nedan. Vi förbehåller oss rätten att flytta en elev upp eller ner i nivå på plats när skolan startat för skadeförebyggande skäl.

Det finns i nuläget 10 platser i varje klass.

Anmälan är bindande, det innebär att när du anmält dig så är du betalningsskyldig.

Om du vill vänta tills priset är klart, så kan du föranmäla via ett mail bara så säkrar du din plats tills vi vet exakt vad det kommer att kosta per person.

KOSTNAD:

Pris per elev är 3450 kr.

Man kan dela upp inbetalningen utan problem. Inbetalningsavi kommer när vi ser att det börjar bli fullt o skolan kan bli av. Om det inte blir tillräckligt många anmälda o skolan ej blir av så blir ni heller ej betalningsskyldiga.

Kulturföreningen TÅGET jobbar i en alkohol och drogfri miljö. Vi är politiskt o religiöst obundna och arbetar i en demokratisk process.

Anmäl dig så här: Ladda ner och fyll i formuläret. Skicka det sedan till sommarskola2019@taget.se Det går även bra att hämta eller lämna formuläret hos oss på Kulturföreningen Tåget, Brämhultsvägen 28 Borås. Mån - Fre 16.00-21.00

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig till oss på mail eller 033 22 23 90