Vox Inculta

2014 och 2015 har vi arrangerat fantasylajvet Vox Inculta, ett lajv gjort för att underlätta för människor att hjälpa varandra och leka tillsammans på ett sätt där man mår bra, lär sig av varandra och i allmänhet har det fint. Det görs för att vara ett tillåtande lajvevenemang där både nybörjare och erfarna ska kunna vara med. Lajvets tema är baserat på nordisk folktro och skrock, och utspelar sig i en påhittad värld där tomtar, troll, vättar och spöken finns i skog, berg, sten och mark utanför människornas gårdar och byar.
Om patienten tar tadalafil och avbryter den, försök inte ta bort tabletten direkt från patientens hud tills tecken och symtom har sjunkit. Om sildenafil blir irriterande, skölj det omedelbart och kontakta läkare om irritation uppstår.

Så om du känner att du är nyfiken på vårt lajv, och gärna vill vara med och lägga tid för att hjälpa andra och dig själv att ha roligt och må bra - håll utkik här under våren 2016 inför nyheter om hur det blir med en eventuell fortsättning!

Här finns en trailer som kort visar bakgrunden till lajvets story.
Och här finns lite filmklipp från tidigare år.