Audition dansföreställning

Audition för en kort danföreställning

Sök senast 28:e februari 
Vi söker amatördansare till en kort dansföreställning med jultema för november och december 2021.Vi kommer repa in en del redan innan slutet av april då vi ska flytta till andra lokaler så därför är vi tidiga med detta.
Vi kommer jobba med olika stilar. Allt från stepp, jazz, balett, tåspets, contemporary, street och stagefighting.
Det finns koreografier för nybörjare och för mellanavancerade dansare.
De som söker till stepp skall ha bra taktsinne.
De som söker för mellanavancerade koreografier behöver teknik som håller för det.
Vi kommer jobba online tills det kommer nya riktlinjer från kommunen . Vi jobbar då via grupper på facebook där varje koreografi har en egengrupp och där jobbar man via RUM som fungerar som Zoom eller Meet. Där kan vi också lägga upp små delar av koreografi som vi repar. Alla som är med kommer också få andra ansvarsområden att hjälpa till med eller vara ansvariga för. Ex golv,kostym, smink osv.

Alla kommer även få skriva kontrakt på att man kommer och repar när man ska enligt planering och att man kommer på föreställningarna och inte lämnar teamet i sticket. För dem under 18 år skriver barn och förälder på tillsammans. Vi kommer att ha två team som gör denna föreställning så man delar upp föreställningsdagarna på olika team. Så, är du i vår målgrupp 14-25 år så skicka in en liten video på max 2 minuter, där du dansar det du är intresserad av och lägg in en rytmisk sektion med exempelvis handklapp. Om ni är två till tre kompisar som vill söka kan ni skicka en gemensam video. Förinspelad video eller frågor maila: petra@taget.se
Ser fram emot att se er via länk till att börja med!
Det här är första steget till större dansproduktioner, häng med!
Så spännande!

Vänligen Petra & Dansvagnen